Praktiskt

Tid: 5–7 maj, med start fredag kväll och avslutning söndag eftermiddag, se programmet för detaljer.

Plats: Arena: Första Lång, Första Långgatan 17b, Göteborg.

Språk: Några presentationer kommer att hållas på engelska, andra på svenska. Diskussionerna kommer främst att vara på svenska. Kontakta oss för detaljer.

Tillgänglighet: Lokalen är tillgänglig för rullstol och permobil. Handikapptoalett och hörslinga finns. Har du frågor, hör av dig.

Deltagaravgift: 120–200 kronor för hela konferensen, se anmälningsformuläret för enstaka dagar.

Anmälan: Fyll i anmälningsformuläret och betala deltagaravgift. Vi har fortfarande några platser kvar och tar emot anmälningar så länge det finns utrymme. Beställningar av mat var senast 3 maj. Det finns dock möjligheter att köpa mat i närheten eller att ta med eget.

Barnaktiviteter och lekhörna – ta med barnen! Det finns barnaktiviteter på lördag kl. 10–16 (ej under lunchen) och söndag kl. 10–13, då barnen får sällskap i lekhörnan och de vuxna kan delta på konferensen. Eventuellt är även andra tider möjliga. Barn från 3 år och uppåt. Anmäl i förväg till kontakt@demokratisering2017.se, eller på telefon till Malin, 070-587 88 47, så stämmer vi av. Lekhörna med leksaker/pyssel finns hela helgen. Tveka inte att höra av dig med frågor!

Kontakt: kontakt@demokratisering2017.se

Facebook-event: Hittar du här, bjud gärna in dina vänner!

Arrangörer: Demokratisk Omställning i samverkan med Staden Vi Vill Ha, Studiefrämjandet,
Hyresgästföreningens Arena: Första Lång, Kvinnofolkhögskolan, Tidningen Brand, med flera.